Projects

The Boutiq Condominium, Singapore, 2014

Working closely with architect Broadway Malyan, B. Jane Cowie designed and created entrance lobby installations to match the concept and colours of the Boutiq Condominium architectural structure. This installation of kiln formed glass and 316 stainless steel structure, includes a 6 meter freestanding sculpture at the driveway entrance pond and a series of flower clusters at lobby entrance ponds. The delicate sculptures are securely fixed to the building’s foundations, yet have the flexibility to move – almost dancing with the cooling tropical breezes as they swirl amidst the architectural elements.

Bullseye Glass was selected for this project as their unique range of colours offered tones that perfectly matched with the  architecture’s colours, design intent and overall building aesthetic.

Scroll to Top